Nizip Ziraat Odası Başkanlığı

Çiğ süt taban fiyatı 1 TL oldu

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği'nin yoğun baskıları neticesinde, üretici ve sanayicinin karşılıklı uzlaşısıyla çiğ süt taban fiyatı 1 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat 1 Ağustos'tan itibaren başlayıp, 2013 yılı sonuna kadar geçerli olacaktır.

Çiğ sütün 1 TL olarak belirlenmesine ilişkin olarak açıklamada bulunan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Ali Koyuncu, bu yeni fiyatın üreticilerimiz için hayırlı olmasını diledikten sonra, "Tabi istenen bu fiyat değildir. Biz üreticimizin emeğinin karşılığı olan fiyatı talep ettik. Çiğ süt taban fiyatı Ağustos ayından itibaren geçerli olup 2013 yılının sonuna kadar 1 TL olacaktır. Bu yıl sonu ile de umarız ki süt hak ettiği değere ulaşır ve üreticilerimizin emeğinin karşılığı verilir." dedi.

Nizip Ziraat Odası Başkanlığı

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Karkamış Cad. No:13/B 27700 Nizip Gaziantep